勁up 系列 (10) – Nexus 7


 

(Sorry 太亂張桌面 =P)

講下Nexus 7 啦~~~上星期小弟係美國訂了的Google Nexus 7 到貨,用咗一陣話你知感覺係爽=)。

最可惜最可惜的係呢部機冇3g上網,唔係就變得更加一流了。

講一下呢部機加上Android Jelly Bean , 成個畫面係好順咗好多。

我可以話去番iPad 八九成質素~只講流暢度。

講game 就更加冇問題la~ N仔的gpu 我冇worry 過。

好似上面呢隻mini motor HD , ios同android都玩過,兩者沒有太大差別了。

部機手感一流一隻手就可以用到成部機。感覺上部機身有少少厚,唔算太重。

總知~正機~~~你應該要有一部。

Advertisements

About 阿旺

阿旺 is IT man

Posted on 2012/07/23, in 勁up 系列 and tagged , , . Bookmark the permalink. 發表留言.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: